• OLA FISKETJØN AS
  • OLA FISKETJØN AS
  • OLA FISKETJØN AS
  • OLA FISKETJØN AS
  • OLA FISKETJØN AS

Om oss

Om oss

Ola Fisketjøn AS er ein maskinentreprenør som likar utfordringar. Me tek på oss oppdrag som krev mykje av oss og der me dra nytte av vår erfaring og kompetanse. Difor satsar me på å ha tilsette med fagbrev og har plass for lærlingar.

Me vil gi våre kundar eit ferdigprodukt som skal tena kunden, men ikkje minst som me skal vera stolte over. Dette gjer me ved å finna løysingar som i lag med kunden.

Maskinparken er ein kombinasjon av nye produksjonsmaskiner og spesialmaskiner. Dette gjer me kan ta på oss eit breidd utval av prosjekt.

Me er medlem av MEF og har vore det i over 30 år, noko som me ser på tryggleik både for oss, våre tilsette og våre kundar. I tillegg har me sentral godkjenning og godkjenning frå Sellicha til arbeid for Statkraft, Hydro og andre kraftselskap.

I dag er det 7 heiltidstilsette og 3-4 innleigd/deltilsett. Som referanseprosjekt vil me særleg trekkja fram arbeidet med oppgradering av Suldal Elverk KF sitt kraftverk på Hiimsdalen og nybyggjinga for Veka Kraft AS. Utover det har me kontraktar med både Suldal kommune og Statkraft.

 
Generell info
OLA FISKETJØN AS
Address:
Olasmoen
4237 Suldal

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Telephone: 52 79 91 86
Fax: 52 79 94 40
http://www.of-as.net

 
Dokumentasjon

Maskinlista

Sentral godkjenning

Sellica godkjenning

Organisasjonskart